Francúzsky spevák Johnny Hallyday priznal, že sa lieči na rakovinu

NETKY.SK • 9 Marec 2017, 14:11 • 2 min
Francúzsky spevák Johnny Hallyday priznal, že sa lieči na rakovinu

PARÍŽ - Francúzsky rokenrolový a popový spevák Johnny Hallyday trpí rakovinou. Vo vyhlásení, ktoré zverejnil v noci nadnes, však uviedol, že jeho život nie je ohrozený.

slovakia

left justify in out

Dodal, že rakovinu mu diagnostikovali pred niekoľkými mesiacmi a momentálne sa podrobuje liečbe. Dodal, že "hrdo bojuje po boku so svojou manželkou Laeticiou a svojimi najbližšími". "Vydržím kvôli všetkým, ktorí ma majú radi," dodal.

 

Svoje vyhlásenie tento 73-ročný spevák vydal po tom, ako sa v médiách i na sociálnych sieťach objavovali informácie, že je vážne chorý či dokonca tvrdenia o jeho smrti. V minulosti Hallyday mal zdravotné problémy, ale napriek tomu pokračoval v koncertovaní, tentoraz však naplánované vystúpenia, promo akcie a rozhovory pre novinárov zrušil.

 

Hallyday neuviedol, ktorý orgán rakovina zasiahla. Francúzske médiá s odvolaním sa na rôzne zdroje tvrdia, že ide o rakovinu pľúc a že sa spevák lieči v Los Angeles.

 

Hallyday, ktorého pravé meno je Jean-Philippe Smet, je označovaný aj za "Francúzskeho Elvisa". Je povestný svojím výrazným hlasom, jagavými kostýmami a nákladnou scénografiou svojich koncertných vystúpení. Jeho posledný album vyšiel vlani pod názvom Rester vivant (Zostať živý).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Kalina
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies