Francúzsky premiér si neželá Benzemu v reprezentácii

NETKY.SK • 1 December 2015, 11:17 • 2 min
Francúzsky premiér si neželá Benzemu v reprezentácii

PARÍŽ - Do aféry okolo údajného vydierania francúzskeho futbalového reprezentanta Mathieua Valbuenu zo strany jeho spoluhráča Karima Benzemu vstúpila štátna moc - premiér Manuel Valls pohrozil obvinenému vylúčením z národného tímu.

slovakia

left justify in out

"Každý veľký športovec by mal ísť ostatným príkladom. Ak sa to nedeje, nemá čo robiť vo francúzskej reprezentácii," povedal šéf kabinetu pre rozhlasovú stanicu Europe 1.


Útočník Realu Madrid Benzema sa údajne podieľal na príprave vydierania a skupinovej trestnej činnosti. O jeho zaangažovaní do prípadu sa ešte definitívne nerozhodlo. Vyšetrovatelia sa však domnievajú, že Benzemu oslovil kamarát z detstva, aby poslúžil ako prostredník a presvedčil Valbuenu rokovať priamo s vydieračmi, ktorí vraj disponovali sexuálnou videonahrávkou s jeho účasťou. Valbuena minulý týždeň prvý raz od prevalenia škandálu prehovoril pre médiá a vyslovil sklamanie zo správania svojho spoluhráča z národného tímu.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies