VIDEO Francúzsky novinár: Cristiano Ronaldo má milenecký vzťah s kickboxerom Badr Harim

NETKY.SK • 7 December 2015, 14:56 • 2 min
VIDEO Francúzsky novinár: Cristiano Ronaldo má milenecký vzťah s kickboxerom Badr Harim

PARÍŽ – Francúzsky novinár Daniel Riolo možno čoskoro bude potrebovať právnika, ak sa preukáže, že jeho tvrdenia nie sú pravdivé.

slovakia

left justify in out

Počas piatkovej šou Touche pas à mon, ktorú odvysielala francúzska televízia, bol hlavnou témou večera portugalský futbalista Cristiano Ronaldo a jeho aktivity mimo ihriska. Novinár obvinil Ronalda, že sa podrobil kozmetickému zákroku na nose, avšak oveľa šokujúcejším bolo tvrdenie, že hviezda Realu Madrid je gay.

Minulý týždeň sa objavili správy, že Ronaldove časté návštevy Maroka znepokojujú Real Madrid. Podľa správ majú vyššie kruhy v Reale Madrid pocit, že Ronaldove návštevy Maroka sú v poslednom období príliš časté a určite nepomáhajú jeho výkonom na futbalovom trávniku. Ronaldo pravidelne odlieta do Maroka svojím súkromným tryskáčom na návštevu kickboxera Badr Hariho, s ktorým sa nedávno spriatelil.

Novinár Daniel Riolo vyhlásil, že Ronaldo je vo vzťahu s Badr Harim: "Ronaldo lieta do Maroka trikrát či štyrikrát do týždňa, aby videl svojho priateľa a mohli sa spolu maznať."

Tento výrok samozrejme vyvolal v publiku značnú reakciu, nakoniec, záznam z francúzskej TV šou si môžete pozrieť aj vy a vytvoriť si vlastný názor.

 


TPMS : Cristiano Ronaldo en couple avec un... by nonstopzappingofficiel

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies