Francúzsko zvažuje dvojročný dištanc pre Nasriho

NETKY.SK • 27 Jún 2012, 19:08 • 2 min
Francúzsko zvažuje dvojročný dištanc pre Nasriho

Francúzsko zvažuje dvojročný dištanc pre Nasriho - Futbal PARÍŽ - Francúzska hviezda Samir Nasri čelí vylúčeniu z reprezentácie na dobu dvoch rokov po jeho útoku na novinára na Euro 2012. Záložník sa pustil do hádky s francúzskym reportérom po tom, čo bol

slovakia

left justify in out

imgPARÍŽ - Francúzska hviezda Samir Nasri čelí vylúčeniu z reprezentácie na dobu dvoch rokov po jeho útoku na novinára na Euro 2012.

Záložník sa pustil do hádky s francúzskym reportérom po tom, čo bol jeho tím bol vyradený Španielskom vo v štvrťfinále.

Nasri, ktorý striedal v druhom polčase, po zápase prechádzal cez novinársku zónu, keď sa ho reportér spýtal na jeho vyjadrenie k zápasu. V tom sa k nemu francúzsky reprezentant otočil a zakričal na neho: "Hľadáte špinu a problémy."

Reportér odpovedal: "Strať sa."

Nasri sa otočil a povedal: "po**b sa" a následne spustil prúd ďalších nadávok a urážok a vyzval reportéra aby sa porozprávali ako chlap s chlapom.
Podľa L'Equipe, za tento Nasriho výbuch zvažujú šéfovia francúzskeho futbalu exemplárny trest.

Nasri sa už počas tohto turnaja dostal do sporu s médiami, keď vyrovnal na 1-1 v úvodnom zápase Francúzska proti Anglicku zamrmlal "držte hubu".

Prezident francúzskej Futbalovej federácie, Noel le Graet, označil Nasriho správanie  za "neznesiteľné" a varoval hráča, že sa v budúcnosti bude musieť viac ovládať.
Pre francúzsku rozhlasovú stanicu RMC povedal: "Požiadam novinára, aby so mnou stretol, ale to je neprijateľné. Chápem aj negatívne reakcie. Samirove správanie je však už na hrane, chce sa presadiť v dobrom svetle, ale nedokáže ovládať svoje impulzívne správanie."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies