Francúzsko stále neráta v kvalifikácii na MS z útočníkom Benzemom

NETKY.SK • 18 Máj 2017, 18:36 • 2 min
Francúzsko stále neráta v kvalifikácii na MS z útočníkom Benzemom

PARÍŽ - Tréner francúzskej futbalovej reprezentácie Didier Deschamps stále neráta s Karimom Benzemom a vo štvrtok ohradil sa voči kritike tohto svojho postoja.

slovakia

left justify in out

"Rád by som pripomenul, ak naozaj treba, že som jedinou osobou, ktorá rozhoduje, a moje verdikty sa pohybujú v čisto športovom rámci. Som tu na to, aby som vyberal hráčov a budoval tím, pretože kolektív pre mňa vždy bol nado všetko. Sústavne volím rovnakým spôsobom s prihliadnutím na to, čo podľa mňa bude prospešné pre francúzske mužstvo. Od začiatku som to robil takto a nič na tom nezmením," uviedol Deschamps.

Dvadsaťdeväťročný Benzema predtým pre L´Équipe skonštatoval: "Ak mi kouč povie z očí do očí, že ma nepovoláva do reprezentácie z futbalových dôvodov, budem naďalej pracovať. Ak je to z iného dôvodu, tiež by mi to mal povedať z očí do očí, a ja by som s ním skončil."

Útočník Realu Madrid Benzema má od októbra 2015 a prevalenia aféry s vydieraním Mathieua Valbuenu zatvorené dvere do reprezentácie a márne čaká na omilostenie. Deje sa to napriek tomu, že vlani pred ME práve v krajine galského kohúta prezident Francúzskej futbalovej federácie (FFF) Noel Le Graet označil Benzemu za hráča, ktorý už nie je nežiaduci.

Francúzi budú 2. júna hrať s Paraguajčanmi v Rennes, 9. júna so Švédmi v Štokholme v kvalifikácii MS 2018 a 13. júna s Angličanmi na Stade de France v Paríži.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies