Francúzsko s lazaretom, netrénovalo kvarteto hráčov

NETKY.SK • 23 Jún 2014, 12:08 • 2 min
Francúzsko s lazaretom, netrénovalo kvarteto hráčov

RIBEIRAO PRETO - Trénera francúzskej futbalovej reprezentácie Didiera Deschampsa určite tešia presvedčivé víťazstvá nad Hondurasom (3:0) a Švajčiarskom (5:2) i doterajší plný bodový zisk jeho zverencov v E-skupine svetového šampionátu v Brazílii, starosti mu však robí aktuálny zdravotný stav v kádri.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťjedenročný talentovaný obranca španielskeho úradujúceho držiteľa prvenstva v Lige majstrov Realu Madrid Raphael Varane pre zápal žalúdka (gastroenteritída) vynechal nedeľňajší tréning mužstva, problémy so zdravotným stavom majú aj ďalší traja hráči "Les Bleus". Stopér Mamadou Sakho nedohral už piatkový duel proti Švajčiarsku, zadák anglického klubu FC Liverpool v nedeľu len ľahko vyklusával pod dohľadom fyzioterapeuta. 

 

Netrénovala ani dvojica Laurent Koscielny, Paul Pogba. Prvý menovaný obranca londýnskeho Arsenalu, ktorý nahradil Sakha v 66. min spomenutého duelu so Švajčiarmi, má problémy so zápalom "achilovky", v poriadku nie je ani stredopoliar Juventusu Turín Pogba. 

 

Francúzsko je na MS 2014 lídrom základnej E-skupiny, ale ešte nemá postupovú definitívu: v záverečnom treťom vystúpení v "éčku" si "Equipe Tricolore" v stredu 25. júna o 22.00 h SELČ zmerajú sily na štadióne Maracana v Riu de Janeiro s Ekvádorom. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona