Francúzsko porazilo Chorvátsko, Angličania iba remizovali s Dánskom

NETKY.SK • 9 September 2020, 08:33 • 2 min
Francúzsko porazilo Chorvátsko, Angličania iba remizovali s Dánskom

EURÓPA- Zápasy Ligy Národov pokračovali aj v utorok, šlágrom dňa bola repríza finále majstrovstiev sveta medzi Francúzskom a Chorvátskom.

slovakia

left justify in out

Skupina A

V šlágri medzi Chorvátskom a Francúzskom padlo 6 gólov, lepšie začali Chorváti a to gólom Dejana Lovrena sa ujali vedenia v zápase. V závere prvého polčasu Francúzi dokázali zásluhou Antoinna Griezmannna vyrovnať a dokonca vlastným gólom Dominika Livakovica sa ujať vedenia.

V úvode druhého polčasu sa skóre vyrovnalo, po prihrávke Kovačiča sa presadil Josip Brekalo. Záver zápasu zvládli lepšie úradujúci majstri sveta a gólmi Upamecana a Girouda si vybojovali cenné víťazstvo v skupine A.

 

 

V ďalších zápasoch skupiny A sa Belgicko pohralo s Islandom. Anglicko prekvapivo iba remizovalo s Dánskom a Portugalsko porazilo Švédsko. Obidva góly Portugalska strelil Cristiano Ronaldo.

 

Skupina C a D

V skupine C si Arménsko poradilo s Estónskom, Gruzínci iba remizovali so Severným Macedónskom a Cyprus podlahol Azerbajdžanu.

Skupina D mala na programe zápas, v ktorom domáce San Maríno nestačilo na Lichtenštajnsko.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies