VIDEO Trio hviezdnych Francúzov pri podpise nových kontraktov s Arsenalom

NETKY.SK • 12 Január 2017, 12:53 • 2 min
VIDEO Trio hviezdnych Francúzov pri podpise nových kontraktov s Arsenalom

LONDÝN - Francúzski futbaloví reprezentanti Olivier Giroud, Francis Coquelin a Laurent Koscielny podpísali s Arsenalom Londýn nové viacročné kontrakty. Detaily zmlúv nezverejnili.

slovakia

left justify in out

Kanonier Giroud prišiel na Emirates Stadium v roku 2012 z Montpellieru, s ktorým vyhral francúzsku Ligue 1. V uplynulej sezóne strelil v drese "kanonierov" 24 gólov vo všetkých súťažiach. V tomto ročníku sa zatiaľ presadil deväťkrát.

 

Skúsený obranca Koscielny je hráč Arsenalu od roku 2010. V tíme trénera Arsena Wengera by mal na základe novej zmluvy pôsobiť až do roku 2020. Coquelin prišiel do Arsenalu ako tínedžer a postupne sa stal jedným z kľúčových stredopoliarov.

 

"Sme veľmi radi, že sme si na najbližšie roky zaistili služby troch dôležitých hráčov. Olivier má veľké skúsenosti a je čoraz komplexnejší hráč. Laurent patrí k najlepším obrancom na svete, Francis je skvele technicky vybavený," uviedol po podpise dlhodobých kontraktov s francúzskym triom londýnsky kouč Wenger.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies