Francúzska ropná firma Total zastavila predaj benzínu do Iránu

NETKY.SK • 29 Jún 2010, 07:53 • 2 min
Francúzska ropná firma Total zastavila predaj benzínu do Iránu

Francúzska ropná firma Total zastavila predaj benzínu do Iránu - Svet Francúzska ropná spoločnosť Total zastavila predaj benzínu do Iránu, čím sa pridala k ďalším ropným firmám, ktoré ukončili predaj svojich produktov do blízkovýchodnej krajiny trestanej

slovakia

left justify in out

Francúzska ropná spoločnosť Total zastavila predaj benzínu do Iránu, čím sa pridala k ďalším ropným firmám, ktoré ukončili predaj svojich produktov do blízkovýchodnej krajiny trestanej medzinárodnými sankciami.
      Hovorca Totalu Paul Floren dnes potvrdil, že spoločnosť na neurčito pozastavila predaj benzínu do Iránu, viac podrobností však neuviedol. Podľa britského denníka The Financial Times tak Total urobil už približne pred mesiacom.
      Správa francúzskej firmy prišla niekoľko dní potom, ako americký Kongres veľkou väčšinou hlasov schválil proti Iránu nové sankcie, ktoré sa zameriavajú najmä na bankový a energetický sektor krajiny.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies