Francúzska reprezentácia odovzdá bonusy za MS charite

NETKY.SK • 10 November 2010, 13:29 • 2 min
Francúzska reprezentácia odovzdá bonusy za MS charite

Francúzska reprezentácia odovzdá bonusy za MS charite - Futbal Francúzska futbalová reprezentácia chce odovzdať bonusy, ktoré získala od sponzorov za účasť na majstrovstvách sveta, v prospech charity. Reprezentanti galského kohúta dúfajú, že toto gesto zl

slovakia

left justify in out

Francúzska futbalová reprezentácia chce odovzdať bonusy, ktoré získala od sponzorov za účasť na majstrovstvách sveta, v prospech charity. Reprezentanti galského kohúta dúfajú, že toto gesto zlepší ich povesť v krajine po slabučkom vystúpení na šampionáte v Juhoafrickej republike.
      "Chceme spraviť dobrý skutok," vyhlásil pre rozhlasovú stanicu RTL kapitán Alou Diarra. Dovedna by darovaná čiastka mohla predstavovať sumu až dvoch miliónov eur. Peniaze sú hráčskym podielom na sponzorských príspevkoch, ktoré nezohľadňujú výkony tímu. Reprezentanti chcú teraz celú záležitosť odovzdania peňazí prediskutovať aj s vedením národnej federácie.
      Francúzsko na MS absolútne zlyhalo, keď nepostúpilo ani zo základnej skupiny. Ich účasť navyše poznačil štrajk hráčov po vylúčení Nicolasa Anelku, ktorý urazil trénera vtedajšieho trénera Raymonda Domenecha.

Zdroj: TASR/Reuters



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies