Francúzska polícia zadržala ozbrojeného muža, ktorý sa zabarikádoval v hoteli

NETKY.SK • 20 Júl 2016, 13:23 • 2 min
Francúzska polícia zadržala ozbrojeného muža, ktorý sa zabarikádoval v hoteli

PARÍŽ - Ozbrojený muž, ktorý vyvolal v utorok evakuáciu hotela v meste Bollene na juhovýchode Francúzska, trpí duševnými problémami a polícia ho v noci na dnes umiestnila do vyšetrovacej väzby. Informoval o tom nemenovaný predstaviteľ blízky vyšetrovaniu, ktorého vyjadrenie priniesla agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Konanie nemenovaného muža v hoteli, kde odmietol zaplatiť účet a zabarikádoval sa v jednej z izieb, vyvolalo podľa AP nakrátko "celonárodnú paniku". Incident sa totiž odohral necelý týždeň po teroristickom útoku v Nice, kde zradikalizovaný Tunisan zabil 84 ľudí a stovky ďalších zranil.


V hotelovej izbe, kde sa muž zatvoril, našli policajti nôž, nepotvrdili sa však obavy, že by mohol mať pri sebe aj výbušniny. Mesto Bollene sa nachádza približne 40 kilometrov severne od Avignonu v regióne Provence-Alpes-Côte d'Azur.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona