Francúzska polícia uskutočnila včera ďalšiu protiteroristickú akciu

NETKY.SK • 20 November 2015, 09:07 • 2 min
Francúzska polícia uskutočnila včera ďalšiu protiteroristickú akciu

PARÍŽ - O ďalšej protiteroristickej operácii francúzskej polície informovali včera tamojšie elektronické médiá, ako aj tlačová agentúra AP s odvolaním sa na policajnú hovorkyňu Mathilde Coulonovú.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Podľa jej slov polícia prenikla do obytného objektu po tom, čo vyhodila do vzduchu dvere domu. Ďalšie podrobnosti, príčiny ani ciele akcie však hovorkyňa neozrejmila.

 

Dejiskom dnešnej popoludňajšej akcie bolo mesto Charleville-Mezieres ležiace viac ako 230 kilometrov východne od francúzskej metropoly. Polícia tam podľa oficiálne nepotvrdených informácií pátra po džihádistoch a ich zbraniach.

Vo Francúzsku platí výnimočný stav, ktorý vyhlásili po koordinovaných teroristických útokoch z Paríža 13. novembra. Národné zhromaždenie dnes takmer jednohlasne schválilo návrh na jeho predĺženie na obdobie troch mesiacov, Senát sa týmto návrhom bude zaoberať už v piatok.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies