Francúzska polícia opäť zasahovala proti anglickým fanúšikom, musela použiť slzotvorný plyn

NETKY.SK • 15 Jún 2016, 19:07 • 2 min
Francúzska polícia opäť zasahovala proti anglickým fanúšikom, musela použiť slzotvorný plyn

LILLE - Francúzska polícia v stredu v Lille použila slzotvorný plyn na rozohnanie priaznivcov anglickej reprezentácie na futbalových ME 2016. Albión je v "slovenskej" základnej B-skupine, v stredu o 15.00 h bude v ostrovnom derby čeliť Walesu v neďalekom Lens.

slovakia

left justify in out

Strážcovia zákona pacifikovali skupinu približne 200 osôb, ktorá páchala výtržnosti v okolí vlakovej stanice, hádzala fľaše, odpaľovala pyrotechniku a spievala znevažujúce a vulgárne chorály.

V súvislosti s prvým vystúpením Anglicka v Marseille na juhu krajiny strážcovia zákona niekoľko dní mali problémy s tiežfanúšikmi zverencov Roya Hodgsona. Anglicko v sobotu remizovalo s Ruskom 1:1. Za násilné správanie prívržencov "zbornej" priamo na štadióne Európska futbalová únia (UEFA) podmienečne vylúčila Rusko z kontinentálneho šampionátu.

Práve v Lille Slováci v stredu popoludní zvíťazili 2:1 nad Rusmi po tom, ako v sobotu v Bordeaux podľahli 1:2 Walesanom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies