Francúzska futbalová federácia suspendovala rozhodcu Chaprona!

NETKY.SK • 15 Január 2018, 14:29 • 2 min
Francúzska futbalová federácia suspendovala rozhodcu Chaprona!

NANTES - Francúzska futbalová federácia (FFF) dočasne suspendovala rozhodcu Tonyho Chaprona po tom, ako v nedeľňajšom zápase tamojšej Ligue 1 Nantes - Paríž Saint-Germain (0:1) v nadstavenom čase po kontakte s domácim Diegom Carlosom tohto hráča úmyselne podkopol a vzápätí ho vylúčil.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťpäťročný arbiter napokon nebude viesť stredajší ligový súboj Angers - Troyes a postaví sa pred disciplinárnu komisiu. FFF na svojom webe tiež informovala, že Chapron po zhliadnutí videozáznamu priznal, že k prvotnému kontaktu s hráčom došlo neúmyselne a oznámil, že pre DK pripraví doplnkovú správu.

Chapron v miestach za poliacou čiarou prekrižoval cestu obrancovi domácich Diegovi Carlosovi a ten špičkou kopačky zavadil o jeho päty. Rozhodca sa nečakane ocitol na zemi a keď sa pozviechal, urobil dva málo pochopiteľné pohyby.

 

Najprv úmyselne podkopol Carlosa a potom mu ukázal žltú a vzápätí aj červenú kartu. Keď 24-ročný Brazílčan s nechápavým pohľadom opúšťal trávnik, prezident Nantes Waldemar Kita v hľadisku rozhadzoval rukami a po chvíli sa už len bezmocne usmieval.

VIDEO Fasnúšikovia rozhodcovi na internete poriadne naložili! Vylúčil totiž hráča za neúmyselné..



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies