Francúzov baví aféra prezidenta s milenkou: Majú aj internetovú hru!

NETKY.SK • 17 Január 2014, 11:13 • 2 min
Francúzov baví aféra prezidenta s milenkou: Majú aj internetovú hru!

PARÍŽ - Autori počítačových hier veľmi rýchlo zareagovali aj na správu o ľúbostnej afére francúzskeho prezidenta Francoisa Hollanda s herečkou Julie Gayetovou, ktorá sa tak stala témou novej on-line hry.

slovakia

left justify in out

Používatelia internetu v nej môžu Hollandovi, sediacemu na skútri, pomôcť prekonať trasu medzi Elyzejským palácom a bytom, kde naňho čaká jeho milenka. Počas cesty sa pritom musí vyhnúť sliediacim novinárom i svojim bývalým partnerkám - Ségolene Royalovej, ako aj ešte stále súčasnej prvej dáme Francúzska Valérie Trierweilerovej. Hra má síce veľmi jednoduchú grafiku i dejový námet, ale napriek tomu sa ju v uplynulých dňoch zahralo už 100.000 ľudí.

Fotografie, ktoré majú dokazovať vzťah Hollanda s Gayetovou, zverejnil minulý týždeň bulvárny magazín Closer, ktorý v dnešnom vydaní napísal, že aféra trvá už takmer dva roky. Po jej zverejnení Trierweilerovú hospitalizovali, pretože údajne nervovo zrútila.

Samotný Hollande odhalenia bulvárnej tlače nepoprel, aj keď ju kritizoval za nerešpektovanie svojho súkromia. V utorok na výročnej tlačovej konferencii priznal problémy v osobnom živote, ale odmietol záležitosť komentovať. Štatút Trierweilerovej prisľúbil "usporiadať" ešte do odchodu na návštevu Spojených štátov vo februári.

Súčasný francúzsky prezident nebol doteraz ženatý. Kvôli Trierweilerovej však ukončil dlhoročný vzťah so socialistickou političkou Royalovou, s ktorou má štyri deti.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies