Francúzi netrpezlivo čakajú na Bellemareho a Roussela

NETKY.SK • 13 Apríl 2015, 12:49 • 2 min
Francúzi netrpezlivo čakajú na Bellemareho a Roussela

PARÍŽ - Hlavný tréner francúzskej hokejovej reprezentácie Dave Henderson už netrpezlivo očakáva správy o výstupných zdravotných prehliadkach v kluboch NHL Philadelphia Flyers a Dallas Stars.

slovakia

left justify in out

Galského kohúta by na svetovom šampionáte v Prahe a Ostrave (1. - 17. mája) mali posilniť aj Pierre-Édouard Bellemare a Antoine Roussel. Ich príchod je podmienený kladným stanoviskom klubov. Informuje o tom web francúzskej federácie.

 

Tridsaťročný center Bellemare odohral vlani výborný svetový šampionát, v Minsku nazbieral v ôsmich stretnutiach rovnaký počet bodov (3+5) a pomohol Francúzom do štvrťfinále. Vďaka tomu získal kontrakt vo Philadelphii, vo svojej premiérovej sezóne v 79 dueloch strelil šesť gólov a pridal rovnaký počet asistencií. Roussel hral na MS aj vlani, nazbieral jedenásť bodov (6+5). V Dallase má už vyše dva roky stabilné miesto, v tomto ročníku mal v 79 stretnutiach bilanciu 13 gólov, 12 asistencií. 

 

Francúzsko bude na MS hrať v A-skupine v Prahe, začne 2. mája o 16.15 h proti Nemecku. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies