Francúzi na úvod s bezgólovou remízou, Griezmann: Nepadalo nám

NETKY.SK • 7 September 2016, 09:40 • 2 min
Francúzi na úvod s bezgólovou remízou, Griezmann: Nepadalo nám

BORISOV - Futbalistom Francúzska nevyšiel vstup do kvalifikácie MS 2018. Vo svojom úvodnom stretnutí v A-skupine remizovali v Borisove s domácim Bieloruskom bezgólovo 0:0.

slovakia

left justify in out

Zdolaní finalisti z EURO 2016 mali počas celého zápasu prevahu, ale v ofenzíve ju nedokázali zúročiť. Mali takmer dvojnásobné držanie lopty (64%-36%), na strely vyhrali 23:3, na bránu dokonca 10:0. Domáca obrana na čele s brankárom Andrejom Gorbunovom však stála na pevných nohách. Najväčšiu šancu mal po zmene strán Olivier Giroud, ale jeho pokus len opečiatkoval žrď Gorbunovej brány.

 

"Jednoducho lopta nepadla tým smerom, ktorým sme si želali a potrebovali. Nehrali sme zle, ale nedokázali sme sa presadiť proti ich skalopevnej obrane. Výsledok je pre nás sklamaním, pretože na ihrisku sme nechali maximum," vravel krídelník "Les Bleus" Antoine Griezmann.

 

Na čele silnej A-skupiny sa po 1. kole usadilo Bulharsko, ktoré zdolalo húževnatého súpera z Luxemburska 4:3. O vydretom triumfe domácich rozhodol v druhej minúte nadstaveného času Aleksandar Tonev. Bod za remízu 1:1 v Švédsku získali Holanďania, ktorí na EURO 2016 chýbali. "Bolo by nespravodlivé, ak by sme museli ísť domov naprázdno. Myslím si, že remíza je spravodlivá," povedal veterán "oranjes" Wesley Sneijder, ktorý v 67. minúte dorazil do siete strelu Daryla Janmaata a vyrovnal na konečných 1:1.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies