Francúzi na šampionáte bez Diarru, nahradí ho Schneiderlin

NETKY.SK • 1 Jún 2016, 07:46 • 2 min
Francúzi na šampionáte bez Diarru, nahradí ho Schneiderlin

PARÍŽ - Francúzska futbalová reprezentácia sa bude musieť na EURO 2016 zaobísť bez stredopoliara Lassanu Diarru, ktorému štart na turnaji znemožnila opuchlina na ľavom kolene. Ako informovala agentúra dpa, v kádri hostiteľskej krajiny ho nahradí Morgan Schneiderlin z Manchestru United, ktorý pôvodne figuroval ako náhradník.

slovakia

left justify in out

Diarra nastúpil v pondelkovom prípravnom stretnutí proti Kamerunu, ktorý "Les Bleus" vyhrali 3:2. Po ňom však defenzívny záložník Olympique Marseille informoval reprezentačného trénera Didiera Deschampsa, že nie je dostatočne fit, aby mohol hrať na ME. Francúzi v otváracom dueli šampionátu narazia 10. júna v Saint-Denis na Rumunov.

 

Deschamps sa tak musí v krátkom čase vyrovnať s absenciou ďalšieho hráča, už predtým zdravotné problémy vyradili z kádra obrancov Raphaela Varana a Jeremyho Mathieua.

 

Káder Francúzska na EURO 2016:

brankári: Benoît Costil (Stade Rennes), Hugo Lloris (Tottenham Hotspur), Steve Mandanda (Olympique Marseille)

obrancovia: Lucas Digne (AS Rím), Patrice Evra (Juventus Turín), Christophe Jallet (Olympique Lyon), Laurent Koscielny (Arsenal Londýn), Eliaquim Mangala (Manchester City), Bacary Sagna (Manchester City), Adil Rami (FC Sevilla), Samuel Umtiti (Olympique Lyon)

stredopoliari: Yohan Cabaye (Crystal Palace), Morgan Schneiderlin (Manchester United), N'Golo Kante (Leicester City), Blaise Matuidi (Paríž Saint-Germain), Paul Pogba (Juventus Turín), Moussa Sissoko (Newcastle United)

útočníci: Kingsley Coman (Bayern Mníchov), Andre-Pierre Gignac (UANL Tigres), Olivier Giroud (Arsenal Londýn), Antoine Griezmann (Atletico Madrid), Anthony Martial (Manchester United), Dimitri Payet (West Ham United)



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies