Francúzi na ME so všetkými hviezdami z NBA

NETKY.SK • 17 August 2015, 09:57 • 2 min
Francúzi na ME so všetkými hviezdami z NBA

PARÍŽ - Domáci obhajcovia titulu Francúzi budú mať na septembrových majstrovstvách Európy (5. - 20. 9.) k dispozícii najsilnejší možný výber. Tréner Vincent Collet sa na šampionáte môže oprieť až o sedem hráčov zo zámorskej NBA na čele s hviezdnou dvojicou San Antonia Tony Parker, Boris Diaw.

slovakia

left justify in out

V kádri sú aj Alexis Ajinca (New Orleans), Nicolas Batum (Charlotte), Evan Fournier (Orlando), Rudy Gobert (Utah) a Joffrey Lauvergne (Denver). Zvyšok nominovanej dvanástky tvoria Nando de Colo (CSKA Moskva), Antoine Diot (Štrasburg), Charles Kahudi (Le Mans), Mickael Gélabale (Limoges) a Florent Piétrus (Nancy).

 

Na Francúzov čakajú v základnej A-skupine ME v Montpellieri vystúpenia proti Fínom, Bosniakom, Poliakom, Rusom a Izraelčanom. Informácie zverejnila Francúzska basketbalová federácia (FFBB) na svojom oficiálnom webe.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona