Francúz Tsonga sa stal otcom

NETKY.SK • 23 Marec 2017, 15:09 • 2 min
Francúz Tsonga sa stal otcom

PARÍŽ - Francúzsky tenista Jo-Wilfried Tsonga už je otcom. Pre L´Équipe to vo štvrtok nepriamo oznámil tréner národného tímu Loic Courteau, keď referoval o situácii v súvislosti so stretnutím Francúzov s Britmi 7. - 9. apríla v Rouene vo štvrťfinále Davisovho pohára 2017 reprezentačných družstiev mužov:

slovakia

left justify in out

"Noura práve porodila, Jo možno bude chcieť zostať jej naporúdzi. Dokonale by sme to chápali." Správu zdieľal napríklad portál Sport365.fr.

 

Finalista melbournských grandslamových Australian Open 2008 Tsonga sa minulý týždeň odhlásil z turnaja ATP World Tour Masters 1000 Miami Open presented by Itaú na tvrdom povrchu v Miami na Floride (22. marca - 2. apríla). Na twitteri napísal, že absencia ho mrzí, ale má na ňu dobrý dôvod. Pridal hashtag, že dieťatko príde čoskoro.

Informáciu o tehotenstve Tsongovej partnerky Noury El Swekhovej priniesol spomenutý L´Équipe počas novembrového halového podujatia v Palais Omnisports v Paríži-Bercy. Tridsaťjedenročný Tsonga sa nachádza na 10. priečke vo svetovom rebríčku vo dvojhre, už bol aj v Top 5. V tejto sezóne získal tituly v Rotterdame a Marseille.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona