Francúz Saha ukončil profesionálnu kariéru

NETKY.SK • 8 August 2013, 16:47 • 2 min
Francúz Saha ukončil profesionálnu kariéru

PARÍŽ - Bývalý francúzsky futbalový útočník Louis Saha oslávil štvrtkové 35. narodeniny oznámením odchodu z profesionálnej scény. Saha sa rozhodol ukončiť aktívnu kariéru, ktorú začal v Metz. Hral aj za Newcastle United, Fulham, Manchester United, Everton, Tottenham, Sunderland a v minulej sezóne za Lazio Rím.

slovakia

left justify in out

"Chcem poďakovať všetkým trénerom, funkcionárom, spoluhráčom, súperom, fanúšikom za podporu, ktorú mi prejavovali počas futbalovej kariéry. Som hrdý, všetci mi budú chýbať. Ďakujem za všetky výzvy, za pomoc, spomienky, vášeň," napísal na sociálnej sieti Twitter Saha a potom dopísal: "Prestávam sa nazývať profesionálny futbalista. Milujem vás a ďakujem ešte raz."

Louis Saha nastúpil za francúzsku reprezentáciu v dvadsiatich stretnutiach, dal v nich štyri góly. S Manchestrom United vyhral dvakrát Premier League, raz Ligový pohár a v roku 2008 aj Ligu majstrov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona