Francúz M´Vila v Moskve zdemoloval prenajatý byt

NETKY.SK • 3 August 2015, 14:03 • 2 min
Francúz M´Vila v Moskve zdemoloval prenajatý byt

MOSKVA - Francúzsky futbalový reprezentant Yann M´Vila, ktorý mal v minulých dňoch podpísať kontrakt s Dinamom Moskva, zdemoloval v hlavnom meste Ruska byt. Následne našiel útočisko u krajana Williama Vainqueura, ten háji farby spomenutého moskovského mužstva. Informoval o tom portál lifenews.ru. M´Vila podľa tohto zdroja navyše neplatil dohodnuté nájomné.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťpäťročný rodák z Amiens bol už dohodnutý na podmienkach zmluvy s Dinamom, k tímu sa pripojil pred niekoľkými týždňami. Funkcionári moskovského klubu sa však následne dohodli na predĺžení kontraktu s Igorom Denisovom, priamym konkurentom M´Vilu v strede poľa, s ktorým sa pôvodne v kádri už nerátalo. Ako napísal portál metronews.fr, uvedený prístup zástupcov Dinama rozhneval M´Vilu. Ten v noci zo stredy na štvrtok doslova vyplienil byt pridelený Moskovčanmi.

 

Aby toho nebolo málo, M´Vila sa údajne stal obeťou vydierania šéfom bezpečnosti Dinama Pavlom Konovaľovom. Ten má v klube na starosti vyberanie pokút od hráčov potrestaných za rôzne priestupky. M´Vila bol vraj pravidelným hriešnikom za aféry v moskovských nočných baroch. Klubový tlmočník dokonca Konovaľova obvinil, že ho zbil a vydiera zahraničných futbalistov Dinama. M´Vila sa ho údajne bál až tak, že v byte mal so sebou na obranu sekeru.

 

M´Vila chce čo najskôr zabudnúť na moskovskú skúsenosť a v hre je jeho prestup do anglického Sunderlandu. Niekdajší záložník Stade Rennes hral tiež za ruský Rubin Kazaň a taliansky Inter Miláno. V Diname Moskva pôsobí aj slovenský reprezentant Tomáš Hubočan.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona