Francúz Griezmann predĺžil kontrakt s Atleticom Madrid až do roku 2022: Odovzdávam klubu všetko

NETKY.SK • 13 Jún 2017, 15:29 • 2 min
Francúz Griezmann predĺžil kontrakt s Atleticom Madrid až do roku 2022: Odovzdávam klubu všetko

MADRID - Francúzsky futbalový reprezentant Antoine Griezmann bude aj v ďalších sezónach obliekať dres Atletica Madrid. Dvadsaťšesťročný útočník predĺžil so španielskym klubom zmluvu až do roku 2022.

slovakia

left justify in out

Griezmann naznačil zotrvanie v Atleticu už pred týždňom, podpis nového kontraktu oficiálne potvrdil v pondelok večer Enrique Cerezo, prezident tretieho tímu La Ligy 2016/2017.

 

O Griezmanna mali eminentný záujem viaceré európske veľkokluby na čele s Manchestrom United a Bayernom Mníchov, najlepší hráč a strelec EURO 2016 sa však rozhodol zostať v Madride.

 

"Zavážilo aj to, že Atletico dostalo zákaz nakupovať nových hráčov. Čaká ho veľmi ťažká etapa. Ak by som teraz odišiel, bola by to veľká rana pre vedenie klubu, mojich spoluhráčov i fanúšikov," uviedol ešte pred týždňom Griezmann, ktorého slová odzneli v rozhovore pre francúzsky televízny kanál "Téléfoot".

 

Útočník Atletica sa po predĺžení kontraktu zároveň ospravedlnil fanúšikom za svoje nedávne výroky, ktorými naznačoval odchod na Old Trafford:

 

"V prvom rade by som sa chcel ľuďom ospravedlniť za moje nedávne vyjadrenia. Je možné, že som sa vyjadril zle alebo chcel niekto urobiť správu z niečoho. Odkedy som sem prišiel, tak odovzdávam klubu, spoluhráčom a realizačnému tímu všetko. Som šťastný, že budem so všetkými o sezónu navyše."

 

Klub nezverejnil detaily nového kontraktu, ale prípadný záujemca o služby francúzskeho futbalistu by musel zaplatiť výkupnú klauzulu vo výške sto miliónov eur.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies