Francúz Digne po teroristickom útoku v Barcelone pomáhal raneným

NETKY.SK • 22 August 2017, 10:12 • 2 min
Francúz Digne po teroristickom útoku v Barcelone pomáhal raneným

BARCELONA - Francúzsky futbalový obranca Lucas Digne ukázal, že má srdce na správnom mieste. Svedčí o tom jeho reakcia po minulotýždňových teroristických útokoch v Barcelone.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťštyriročný hráč miestneho klubu FC sa ihneď po čine vybral na známu turistickú ulicu La Rambla, aby pomohol raneným. Podľa rozhlasovej stanice RAC-1 sa krátko po útoku Digne objavil na mieste. Hráč býva neďaleko spomenutej ulice.

 

Ako uviedol spomenutý zdroj, z domu so sebou priniesol uteráky a fľaše s vodou. Pri útokoch Islamského štátu v Barcelone zahynulo 15 osôb a viac ako 140 bolo zranených. Všetky zápasy úvodného kola španielskej najvyššej súťaže La Ligy sa začali minútou ticha, ktorá bola venovaná pamiatke obetí. Mužstvo FC Barcelona nastúpilo na stretnutie s Betisom Sevilla v dresoch, na ktorých namiesto mien hráčov svietil názov katalánskeho mesta.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona