Fox ohlásil premiéru komiksovky Wolverine 2 a ďalších snímok

NETKY.SK • 21 Marec 2014, 18:20 • 2 min
Fox ohlásil premiéru komiksovky Wolverine 2 a ďalších snímok

BRATISLAVA - Ešte v tomto roku sa do kín dostane triler The Secret Service so Samuelom L. Jacksonom, ktorý by mal v USA debutovať 24. októbra.

slovakia

left justify in out

Americká filmová spoločnosť 20th Century Fox zverejnila dátumy premiér viacerých očakávaných snímok, vrátane pokračovania komiksovky Wolverine (2013). To by sa malo do amerických kín dostať 3. marca 2017, pričom už 14. júla rovnakého roku bude mať premiéru aj druhá časť rebootu Fantastickej štvorky.

 

Prvá časť série by sa mala dostať do kín v júni 2015. Medzi ďalšími snímkami spoločnosť Fox uviedla aj zatiaľ nepomenovaný projekt Marvelu, ktorý by mal mať premiéru 13. júla 2018. Podľa magazínu Total film by mohlo ísť o spinoff X-Menov alebo Spider-Mana. Ešte v tomto roku si diváci budú môcť pozrieť triler The Secret Service so Samuelom L. Jacksonom, ktorý by sa do amerických kín mal dostať už 24. októbra. V októbri 2015 bude mať zase premiéru Frankenstein s Danielom Radcliffom, zatiaľ čo v marci 2016 by mala debutovať aj nová snímka režiséra Ridleyho Scotta, o ktorej však zatiaľ nie sú dostupné podrobnosti.

 

Informácie pochádzajú z webstránky www.totalfilm.com.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies