Fotografie nahých hráčov nahnevali Chorvátov, odmietajú rozhovory

NETKY.SK • 16 Jún 2014, 09:37 • 2 min
Fotografie nahých hráčov nahnevali Chorvátov, odmietajú rozhovory

MATA DE SAO PAULO - Chorvátski futbaloví reprezentanti odmietajú poskytovať na MS v Brazílii novinárom rozhovory. Dôvodom sú fotografie zverejnené na internetových portáloch, na ktorých sú hráči zachytení v "Adamovom rúchu".

slovakia

left justify in out

Paparazzi zachytili niektorých zverencov trénera Nika Kovača, ako sa kúpu bez plaviek v hotelovom bazéne v meste Mata de Sao Joao. Fotografie poriadne nahnevali chorvátskych futbalistov.

 

"Videli ste tie fotky? Páčili sa vám?" - povedal kouč anglicky novinárom brazílskeho GloboEsporte a pokračoval chorvátsky: "Hráči už nebudú dávať rozhovory po tom, čo ste im urobili. Predstavte si seba na ich mieste. Majú rodiny, ktoré tie fotky uvidia."

 

Podľa agentúry Reuters sa o ne zaslúžili dvaja fotografi, ktorí sa ukryli v kríkoch neďaleko bazéna. "Vždy som rešpektoval novinárov, ktorí odvádzali kus profesionálnej roboty, no teraz ste to prehnali. Celý svet videl tie fotky," zúril Niko Kovač.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies