Fotograf a režisér Terry Richardson sa stal otcom

NETKY.SK • 23 Marec 2016, 10:27 • 2 min
Fotograf a režisér Terry Richardson sa stal otcom

LOS ANGELES - Americký fotograf a režisér Terry Richardson je otcom. Jeho partnerka a niekdajšia asistentka Alexandra Bolotow porodila 19. marca dvojčatá Rexa a Romana. Päťdesiatročný rodák z New Yorku o radostnej novinke informoval v utorok prostredníctvom služby Instagram, kde tiež zverejnil fotografiu matky s deťmi v náručí.

slovakia

left justify in out

Otec chlapcov uviedol, že pôrod bol preňho ten najintenzívnejší, najinšpiratívnejší, najradostnejší a najpokornejší životný zážitok. "Som veľmi vďačný za túto krásnu rodinu, je to požehnanie. Vitajte na svete Rex + Roman, narodení 19. marca 2016, 18:23 a 18:35, 2750 gramov a 3000 gramov," napísal fotograf.

 

 

 

Terry Richardson sa pôvodne zaujímal o hudbu a hral v niekoľkých kapelách. Neskôr sa však začal venovať fotografovaniu. Jeho talent už využili napríklad magazíny Rolling Stone, Vogue, Harper's Bazaar, Vanity Fair, i-D, Vice či GQ. Modelom mu stáli Amy Winehouse, Sharon Stone, Gwyneth Paltrow, Megan Fox, Jared Leto, Samuel L. Jackson, Pharrell Williams, Marilyn Manson či Barack Obama. Ako režisér sa podieľal na videoklipoch interpretov Primal Scream, Sky Ferreira alebo Death in Vegas. Pre Beyoncé nakrútil klip k piesni XO, pre Miley Cyrus zas video k hitu Wrecking Ball.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies