FOTO Zvrátené: Muž sa vyhrážal na sociálnej sieti smrťou dieťaťa, ak nezíska tisíc lajkov!

NETKY.SK • 21 Jún 2017, 11:26 • 2 min
FOTO Zvrátené: Muž sa vyhrážal na sociálnej sieti smrťou dieťaťa, ak nezíska tisíc lajkov!

ALŽÍR – Muž za príspevok a strhujúcu fotografiu uverejnenú na Facebooku dostal dvojročný trest. Na fotografii muž vystrčil malého chlapca von z balkóna, 15. poschodového činžiaku. Chlapčeka pritom držal len za tričko.

slovakia

left justify in out

Preto, aby muž získal tisíc lajkov, sa vyhrážal na sociálnej sieti pustením malého chlapca z balkóna. Muž do komentáru pod desivou fotografiou napísal, „1000 lajkov alebo ho pustím“.

 

Za psychopatické správanie si vyslúžil nie len verejné odsúdenie a pohŕdanie ale aj dvojročný trest za mrežami. Otec dieťaťa požiadal o zrušenie trestu pre rodinného príslušníka, ktorý sa tak za údajne nevydarený žart dostal do väzenia.

 

Podľa výpovede otca, chlapec nebol v ohrození života, pretože desivá fotografia podliehala fotomontáži. "Snímka bola odfotografovaná na balkóne s bariérami, ktoré boli z fotky vymazané," bráni sa odsúdený. Samotný otec dieťaťa tvrdí, že muž sa s ním len hral.

 

Odsúdenie muža privítalo veľa iných rodičov a tých, čo videli uverejnenú fotografiu. S trestom vrelo súhlasia a chvália úrady za tento verdikt.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona