FOTO Zviera v ľudskom tele: Nič netušiacej priateľke naservíroval jej psíka!

NETKY.SK • 16 September 2014, 13:22 • 2 min
FOTO Zviera v ľudskom tele: Nič netušiacej priateľke naservíroval jej psíka!

SACRAMENTO – Zviera v ľudskom tele! Američan Ryan Eddy Watenpaugh (34) z kalifornského mesta Palo Cedra sa pomstil svojej priateľke obzvlášť krutým a nechutným spôsobom. Najskôr zabil a potom jej dal zjesť jej domáceho miláčika – psíka rasy Pomeranian.

slovakia

left justify in out

Watenpaugh opakovane bil svoju priateľku. Tá sa rozhodla, že si od neho dá na mesiac pauzu, a tak sa rozhodla odísť. Keď prišla domov, čakala ju romantická večera na uzmierenie. Netušila však, že išlo o krutú pomstu.

 

img

 

Keď po večeri odišla Watenpaugh ju začal bombardovať SMS-kami, v ktorých sa pýtal, či jej chutil jej pes. Na záver dodal, že má odložené jeho packy. Tie si o niekoľko dní našla pred dverami.

 

img

 

Narušený Watenpaugh skončil v rukách polície a má na krku obvinenie z domáceho násilia, prenasledovania a týrania zvierat. Jeho priateľka je psychicky na dne a musí navštevovať lekárov.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies