FOTO Zúbožená fenka v uliciach Indie takmer skamenela, záchranári ju vrátili do života

NETKY.SK • 24 November 2015, 16:00 • 2 min
FOTO Zúbožená fenka v uliciach Indie takmer skamenela, záchranári ju vrátili do života

NAÍ DILLÍ - Záchranári z charitatívnej organizácie Animal Aid Unlimited našli na ulici v Indii zúboženého psa na pokraji života, pričom jeho koža takmer skamenela. Na fotkách, ktoré dokumentujú jeho postupné zotavenie v rukách starostlivých ľudí, vidno úžasnú premenu zvieraťa.

slovakia

left justify in out

Opustená fenka, ktorá dostala meno Alica, trpela nepríjemným ochorením, kvôli ktorému jej kožu pokryla "kamenná" chrasta takmer na celom tele. Okrem toho bola tiež hrozne vychudnutá a úplne vysylená pre nedostatok potravy, takže ju záchranári našli nehybne schúlenú v klbku.

 

Jeden člen tímu si pomaly získal Alicinu dôveru tým, že ju kŕmil biscuits. Keď sa fenka osmelila a zvala si jedlo, zabalili do deky a naložili do dodávky. Po príchode do útulku ju ošetrili, dopriali jej  teplý kúpel a potreli ju hojivou masťou pre poškodenú kožu. Chrasty je po štyroch dňoch mastenia odpadli a pomaly jej začala vyrastať srsť.  O šesť týždňov neskôr bol jej kožuch hustý ako sa na zdravého spa patrí.

 

Organizácia Animal Aid Unlimited bola založená v roku 2002 a zachraňuje zranené a opustené zvieratá, ktoré sa dostali na ulicu. 

 

 

img

img

img

img

img



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies