FOTO Zrútenie nedostavaného penziónu zabilo najmenej 17 ľudí

NETKY.SK • 14 September 2014, 08:49 • 2 min
FOTO Zrútenie nedostavaného penziónu zabilo najmenej 17 ľudí

LAGOS - Najmenej 17 ľudí zahynulo v piatok v Nigérii po tom, čo sa v hlavnom meste Lagos zrútil rozostavaný penzión. V sobotu o tom informovala agentúra Reuters.

slovakia

left justify in out

Ďalších 100 ľudí utrpelo pri kolapse budovy zranenia. Rozostavaná stavba patrila T.B. Joshuovi, ktorý je jedným z najznámejších kresťanských kazateľov v krajine a stúpencov má po celej Afrike aj mimo kontinentu.
      

Členovia Joshuovej cirkvi Synagóga cirkev všetkých národov najprv bez vysvetlenia neumožnili záchranným zložkám vstup na miesto nešťastia, čo značne sťažilo samotné záchranné práce a určenie počtu obetí a zranených. Následne v sobotu už záchranárov na miesto tragédie pustili.
      

Hovorca Národnej riadiacej agentúry pre výnimočné situácie Ibrahim Farinloye uviedol, že záchranné práce pokračujú. Uviedol, že do nižších poschodí penziónu už v čase zrútenia budovy prijímali hostí, zatiaľ čo sa nadstavovali ďalšie tri podlažia.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies