FOTO Zrážka školského autobusu a nákladného auta v USA si vyžiadala viacero obetí

NETKY.SK • 18 Máj 2018, 06:52 • 2 min
FOTO Zrážka školského autobusu a nákladného auta v USA si vyžiadala viacero obetí

MOUNT OLIVE - Viacero obetí aj zranených si vyžiadala štvrtková havária školského autobusu a nákladného auta, ku ktorej došlo v americkom štáte New Jersey.

slovakia

left justify in out

Príčina havárie na diaľnici Interstate 80 neďaleko mesta Mount Olive zatiaľ nie je známa. Autobus podľa informácií amerických médií prevážal deti na školský výlet. Spolu s ním naň boli z rovnakej školy vypravené ešte ďalšie dva autobusy, tie sa už medzitým vrátili do školy a deti, ktoré v nich cestovali, sú už so svojimi rodičmi.

Podľa informácií predstaviteľa miestnej polície Darrena Tynana si zrážka vyžiadala viacero obetí a viacero ľudí previezli so zraneniami do nemocnice. Tynan však nešpecifikoval počet obetí ani počet zranených a povahu ich zranení.

Nie je zatiaľ známe ani to, koľko detí a koľko dospelých cestovalo v autobuse, ktorý havaroval.

"Počul som škrípanie a potom sme sa na diaľnici prevrátili. Veľa ľudí kričalo, viseli z popruhov na sedadlách. Mnohí ľudia utrpeli zranenia," popisuje haváriu Theo Ancevski, jedno z detí, ktoré našťastie vyviazlo bez zranení.
 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies