FOTO Zo psa sa stal hrdina: Svojho pána zachránil pred vraždou!

NETKY.SK • 12 Máj 2018, 12:00 • 2 min
FOTO Zo psa sa stal hrdina: Svojho pána zachránil pred vraždou!

Pes zachránil svojho majiteľa pred zavraždením, dostal medailu.

slovakia

left justify in out

Todd Frazier už roky pracuje na policajnom oddelení na Long Beach v Mississippi. Za svoju kariéru už zažil mnoho nebezpečia, no teraz mu šlo doslova o život. Vytipoval si ho totiž istý gang, ktorý plánoval jeho vraždu. K tej však napokon nedošlo, pretože Todda zachránil jeho štvornohý kolega Lucas.

 

Todd práve robil hliadku na ulici, tak ako obvykle. Zrazu však zbadal, že nejaký muž sediaci v aute náhle omdlel. Rýchlo mu teda utekal na pomoc, no keď prišiel zistil, že je v poriadku. V tej chvíli ho však už ďalší dvaja neznámi muži nasilu naložili do auta a vyštartovali preč.

 

Počas cesty členovia zločineckej skupiny policajta informovali o svojich plánoch. Chceli ho odviezť do lesa, kde by ho bez svedkov pripravili o život podrezaním. Todd mal však so sebou špeciálne tlačidlo, ktorým dokázal na diaľku odomknúť klietku svojho služobného psa v aute. V momente, keď tak urobil, Lucas vyšprintoval za páchateľmi a vystopoval ich.

 

Zločinci zatiaľ policajtovi spôsobili početné zranenia, kvôli ktorým nič nevidel. Avšak to, že prichádza jeho záchranca, aj tak vedel. „Počul som ho prichádzať. Nič som síce nevidel, lebo mi oči zakrývala krv, no vedel som, že sa blíži, znel ako vlk,“ prezradil.

 

Lucas zasiahol v nečakanej chvíli kedy páchateľov napadol. Po krátkom súboji pochopili, že nemajú veľké šance na úspech, preto sa rozhodli radšej ujsť. Obetavý policajný pes však neobišiel bez zranení. Mal nadtrhnuté väzivo a prišiel o niekoľko zubov. Veterinár ho však ošetril a v súčasnosti je úplne v poriadku rovnako ako jeho majiteľ Todd. Za svoju odvahu získal ocenenie Hrdina roka.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona