FOTO Známy UFC zápasník Hector Lombard v Bratislave

NETKY.SK • 30 Október 2015, 14:49 • 2 min
FOTO Známy UFC zápasník Hector Lombard v Bratislave

Priaznivci UFC sa mohli tešiť návšteve Hectora Lombarda, ktorý došiel na Slovensko v rámci European Motivation Tour.

slovakia

left justify in out

Hector Lombard: Zápasník UFC vo weltherovej váhe, so skóre 34 výhier a 4 prehry. S profesionálnou kariérou MMA zápasníka začal v roku 2004 a do UFC sa dostal v roku 2012.  Pred kariérou profi zápasníka, bol  v národnom Judistickom teame Kuby. Ako judista viac krát vyhral majstrovstvá republiky ale aj medzinárodné súťaže. Dostal sa aj do olympijského teamu. Momentálne žije na Floride a trénuje v American Top Teame.

 

Hector bol v Európe 5 dní, z toho prevažne celý čas v Maďarsku kde pre fanúšikov zorganizovali dva semináre a niekoľko VIP tréningov. Posledný deň jeho Európskeho turné zavítal do našej krajiny, a to  do MMA klubu číslo 1. Na Slovensku Octagon Fighting Academy v Bratislave. Tréningu sa zúčastnil aj Attila Végh, ktorý Hectora dobre pozná z Top Teamu. Tréning začal s jeho rozcvičkou a po celý čas na ňom predvádzal techniky. Tréning bol zameraný na ztrhy a následné ukončenie súpera.

 

Krátka reportáž s Hektorom:

 

Na ako dlho si došiel do Európy: "Bohužiaľ iba na 5 dní, nakoľko sa pripravujem do zápasu Valerie Letourneau proti Rounde Rousey, tak musíme pokračovať v práci ďalej. Bude to obrovská akcia kde čakajú  až 70.000 návštevníkov."

 

Aký je cieľ tvojej Motivačnej tour? "Chcem hlavne motivovať a pomôcť maďarským a slovenským bojovníkom. Ako je známe, pochádzam z chudobnej rodiny. Ale nič nie je nemožné: všetko závisí na tom, že ako tvrdo na sebe pracuješ! Veľké kvantum tréningov a vytrvalosť ma doviedli tam kde som dnes."

 

Kedy ťa uvidíme zasa zápasiť? "S UFC už prebiehajú rokovania, keď všetko dopadne dobre tak v prvej polovici roku 2016."




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies