FOTO Známe osobnosti vyzbierali pre choré deti pomocou bicyklov 10.721 eur

NETKY.SK • 22 Jún 2016, 09:53 • 2 min
FOTO Známe osobnosti vyzbierali pre choré deti pomocou bicyklov 10.721 eur

BRATISLAVA – Takmer 50 známych osobnostní sa v utorok (21.6.) zmenilo na cyklokuriérov. Do bratislavských ulíc vyrazili na bicykloch, aby v rámci charitatívneho podujatia Misia 05 cez doručené certifikáty získali čo najviac peňazí na pomoc chorým deťom.

slovakia

left justify in out

Spoločne sa im podarilo vyzbierať sumu 10.721 eur, ktoré poputujú na pomoc 10-ročnej Natálke, 17-ročnej Sofii, 14-ročnému Martinovi, trojročnému Tobiasovi i ďalším deťom. TASR o tom informovala PR konzultantka projektu Petra Nagyová.

 

Známe osobnosti sa zapojili do charitatívneho podujatia Misia 05 už piatykrát. "Podarilo sa nám prekonať rekord, vyzbierali sme viac ako po minulé roky. Navyše, tento rok sa do Misie 05 zapojilo veľa nováčikov, čo ma veľmi teší," povedal ambasádor projektu Nikita Slovák.

 

Svojho známeho cyklokuriéra s certifikátom v hodnote 10 alebo 50 eur si ľudia v Bratislave mohli objednať do práce alebo priamo domov. V prípade, že sa niekto rozhodol pre certifikát s vyššou hodnotou, mohol si vybrať svoju celebritu, ktorá mu ho prinesie osobne.

 

Charitatívny projekt Misia 05 vznikol v susednom Česku. Jej autormi sú český herec Petr Forman a majiteľ kuriérskej spoločnosti David Voverka, ktorí sa inšpirovali českým filmom Vratné láhve. Práve oni požiadali Nikitu Slováka, aby projekt šíril aj na Slovensku. 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies