FOTO Známa mačka Grumpy Cat má konkurenciu: Nevrlého psa

NETKY.SK • 30 Júl 2015, 19:00 • 2 min
FOTO Známa mačka Grumpy Cat má konkurenciu: Nevrlého psa

NEW YORK – Tadar Sauce, ktorú všetci poznajú ako „Grupy Cat“ (Nevrlá mačka), má konečne konkurenciu aj vo svete psov.

slovakia

left justify in out

Tento kríženec bígla a mopsa (Puggle) menom Earl statočne konkuruje svojej kolegyni z mačacieho sveta. Jeho tvár vyzerá ešte nahnevanejšie a na internete už dostal prezývku „Grumpy dog“ (Nevrlý pes).

 

Jeho majiteľ Derek Bloomfield tvrdí, že 5-mesačný Earl sa teší perfektnému zdraviu a jeho nevrlý pohľad je výsledkom predkusu.

 

img

 

img

img

 

img

 

img

 

img

 

img

 

img

 

Grumpy Cat (v preklade Nevrlá mačka, pozn. ) sa stala známou v roku 2012, keď jej fotografiu zverejnil na internetovom portáli Reddit brat jej majiteľky. Štvornohý domáci miláčik trpí genetickou poruchou rastu, čo má za následok permanentne nahnevaný výraz tváre. Od zaujatia na internete vzniklo s Grumpy Cat množstvo vtipov, väčšinou s ironickým podtónom. Okrem toho o Grumpy Cat vznikla aj kniha.

 

Objavila sa na niektorých produktoch ako napríklad na ľadovej káve značky Grumppuccino a krmive pre mačky Friskies. Okrem toho sa objavila aj na stránkach časopisov The Wall Street Journal a New York Magazine.

 

Čoskoro sa objaví aj na filmovom plátne vo filme Grumpy Cat's Worst Christmas Ever, ktorý by mal byť údajne niečím medzi filmami Sám Doma a Smrtonosná Pasca.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies