FOTO Zlý sen sa stal skutočnosťou! Na tento príšerný zážitok žena tak skoro nezabudne

NETKY.SK • 9 Január 2018, 15:00 • 2 min
FOTO Zlý sen sa stal skutočnosťou! Na tento príšerný zážitok žena tak skoro nezabudne

Istá Austrálčanka zažila na vlastnej koži jednu z najstrašidelnejších nočných môr.

slovakia

left justify in out

Austrália je krajina známa rozmanitosťou tak svojej flóry, ako aj fauny. Na tomto oddelenom kontinente žije veľké množstvo živočíchov, pričom mnohé z nich sú veľmi nebezpečné. Tamojší obyvatelia sú si však možných rizík vedomí, preto si domovy zabezpečujú, aby čo najefektívnejšie zabránili možným stretom s neželanými hosťami v ich domácnostiach. Táto obyvateľka mesta Emundi však zrejme niečo zanedbala...

 

Žena si večer ľahla do svojej postele a uložila sa na spánok tak, ako každý iný deň. Táto noc však bola predsa len niečím iná. Uprostred noci sa totiž zobudila na to, že na matraci zaregistrovala zvláštny pohyb a niečo, čo tam pred tým nemala. Keď rozsvietila, skríkla od vydesenia. V jej posteli bol totiž had!

 

Majiteľka domu neváhala a okamžite kontaktovala špecialistov na odchytávanie divých zvierat. Tí zakrátko dorazili a pytóna, ktorý si ustlal vedľa jej vankúša ihneď vzali preč. Podľa ich slov sa žena vyjadrila, že hada už v minulosti niekoľkokrát spozorovala na streche domu, no nevenovala tomu pozornosť, pretože by jej nikdy nenapadlo, že sa dostane až do interiéru.

 

Agentúry zaoberajúce sa odchytom zvierat v Austrálii dlhodobo upozorňujú všetkých obyvateľov na to, aby nepodceňovali zabezpečovanie všetkých možných prístupov do svojich domovov, pretože v konečnom dôsledku ohrozujú len sami seba.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies