FOTO Zlodej chcel okradnúť opaľujúce sa ženy: Zatkla ho sexi policajtka v bikinách

NETKY.SK • 3 August 2016, 18:42 • 2 min
FOTO Zlodej chcel okradnúť opaľujúce sa ženy: Zatkla ho sexi policajtka v bikinách

ŠTOKHOLM – Zlodej okradol ženu v parku vo švédskom Štokholme. Netušil však, že jej kamarátka je policajtka a aj napriek tomu, že mala na sebe bikini, neváhala zasiahnuť. Mikaela Kellnerová zlodeja dobehla a potom ho pritlačila o zem. Celý incident nafotili a fotografia sa stala hitom internetu.

slovakia

left justify in out

Muž prišiel v štokholmskom parku ku skupinke žien, ktoré sa opaľovali. Predstieral, že predáva časopisy a bol dosť otravný. Časopisy položil na zem a keď ich bral, zobral s nimi aj mobilný telefón. Žena, ktorej mobil patril si to však všimla a jej kamarátka zobrala celú záležitosť do svojich rúk.

 

"Konala som inštinktívne, vôbec som o tom nepremýšľala, až potom, čo sme ho držali na zemi," povedala pre švédske noviny Mikaela Kellnerová. Tá spolu so svojou kamarátkou, ktorá tiež pracuje na polícii dobehla zlodeja asi po 15 metroch.

 

Na sociálnej sieti instagram sa objavila fotografia zo zatýkania a takmer ihneď sa stala hitom internetu. Kellnerová povedala, že by konala robvnako, aj keby bola nahá. „Nezastaví ma nič,“ povedala policajtka, ktorá robí powerlifting a crossfit.

 

 

 

Policajtky držali muža na zemi až kým neprišli ich kolegovia a zatkli ho.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies