FOTO Zlatica Puškárová má svoj poklad konečne doma! Dnes ju prepustili z pôrodnice

NETKY.SK • 5 Máj 2017, 13:12 • 2 min
FOTO Zlatica Puškárová má svoj poklad konečne doma! Dnes ju prepustili z pôrodnice

BRATISLAVA - Dvojnásobná mamička Zlatica Puškárová si práve dnes odnáša domov svojho malého synčeka Adama.

slovakia

left justify in out

V ružinovskej nemocnici strávila moderátorka päť pracovných dní a za profesionálny prístup sa poďakovala na sociálnej sieti. „ Adam - 1.5.2017 nás pobozkalo šťastie. Ďakujeme za neuveriteľné množstvo želaní, správ, telefonátov...blízkym aj vzdialeným, známym aj neznámym....zdieľať šťastie s inými nie je samozrejmosť. Ďakujeme za veľkú profesionalitu a ľudskosť lekárom a sestričkám z ružinovskej nemocnice. Nesmierne obdivujem ich prácu a schopnosť vedieť sa správne rozhodnúť. Všetkým budúcim mamičkám želám iba šťastné finále. Sama viem ako radosť striedajú aj obavy, či bude všetko v poriadku, ale to stvorenie, ktoré na Vás tiež čaká je zázrak. Keď vyrastie, bude sa pod čerešňou bozkávať aj na svoje narodeniny, “ vyjadrila sa spokojná Zlatica, ktorú momentálne čakajú mamičkovské povinnosti.

 

Ako však už v minulosti avizovala, na materskej dovolenke neplánuje pobudnúť dlho, a tak ako v prípade prvorodeného syna sa čoskoro chystá do práce. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
redaktor 77
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies