FOTO Zjazvená tvár ako z hororu: David Beckham šokoval svojim zjavom

NETKY.SK • 28 Marec 2017, 19:07 • 2 min
FOTO Zjazvená tvár ako z hororu: David Beckham šokoval svojim zjavom

HOLLYWOOD – Futbalová hviezda David Beckham je všeobecne známy ako veľký fešák ba dokonca sex symbol. Dnes však svojich fanúšikov šokoval mimoriadne ohavným, priam desivým výzorom.

slovakia

left justify in out

Beckham na svojom Instagrame zverejnil fotku, ktorá odporuje mýtom o jeho kráse. Má na nej zjazvenú celú tvár, vyholený pás vlasov a skrz zlovestný úsmev mu vidno sýto-žlté špinavé zuby. Takto by ho nechcela bozkávať asi ani jeho manželka Victoria.

 

Rough day at the office @kingarthurmovie @guyritchie

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on

 

Beckham našťastie neutrpel žiaden úraz. Komentárom k fotografii upresnil, že tento zjav je súčasťou natáčania filmu Kráľ Atrhur, kde hrá rytiera.

 

Režisér Guy Ritchie, ktorý velí filmovému štábu si Davida nevedel vynachváliť. Vraj sa s ním pracuje veľmi dobre. "David je skutočne jedným z najlepších mužov, akých si možno priať na placi,“ povedal.

 

Futbalista mal pred natáčaním pravidelné tréningy s inštruktorom, ktorý mu s profesionálnym precítením role pomáhal.

Filmovanie bolo podľa slov Beckhama "nervy drásajúce," ale napriek tomu si to užil.


Beckham a Ritchie sú blízki priatelia a futbalista sa už dávnejšie objavil v Ritchieho filme Muž z U.N.C.L.E.


Beckham sa vyjadril, že do natáčania sa nehrnul ale chcel sa najskôr s hereckým remeslom lepšie oboznámiť. "Poznám veľa športovcov a iných osobností, ktoré dali na hereckú dráhu a zlyhali,“ povedal pre The Times.

 

"Ja viem, že je to ťažká profesia, kde je treba mať obrovské množstvo zručností a disciplínu,“ dodal. Kritiky sa vraj nebojí, počas svojej kariéry jej už zažil dosť a zvykol si.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies