FOTO Ženy pozor: Najsexi kriminálnik je vonku z väzenia, je z neho model

NETKY.SK • 11 Marec 2016, 10:55 • 2 min
FOTO Ženy pozor: Najsexi kriminálnik je vonku z väzenia, je z neho model

LOS ANGELES – Fotografia zo zatknutého Jeremyho Meeksa pobláznila ženy po celom svete. Nejaký čas pobudol za mrežami a teraz je z neho model.

slovakia

left justify in out

Jeremy Meeks sa stal známymi po tom, čo polícia v meste Stockton zverejnila jeho fotografiu na Facebooku. Fotografia získala viac ako 80-tisíc lajkov a ženy sa chceli nechať zavrieť spolu s ním.

 

Photo of: Jeremy MeeksSPD NEWS - WESTON RANCH OPERATION CEASEFIRE ENFORCEMENT MISSIONDue to a recent increase of...

Posted by Stockton Police Department on Wednesday, June 18, 2014

 

 

V roku 2015 Meeks odsúdili na dva roky za nelegálnu držbu zbrane, ale predtým ako si išiel „sadnúť“ podpísal kontrakt s agentúrou White Cross Management.

 

Meeks je už vonku z väzenia a môže naplno rozbehnúť svoju modelingovú kariéru.

 

 

 

Majiteľ agentúry Jim Jordan povedal, že podpísal zmluvu s Meeksom, aby mu dal druhú šancu. „Keď som prvýkrát uvidel Jeremyho fotografiu, prvá vec, ktorá mi prebehla hlavou bola: „Musím pomôcť tomuto chlapíkovi,“ povedal Jordan a dodal: „Po rozhovore s jeho ženou a stretnutí s jeho rodinou, som zistil, aký Jeremy v skutočnosti je skvelý otec a manžel. Nehovoriac o tom, že vyzerá dobre aj zvoknu.“

 

 

 

Happy Valentine's Day ❤️

Fotka uverejnená používateľom JEREMY MEEKS (@jmeeksofficial),

 

Jordan si myslí, že Jeremy má pred sebou svetlú budúcnosť vo svete modelingu. „Nemyslím si, že pobyt za mrežami ohrozí jeho kariéru, pretože ženy chceli dokonca zaplatiť za neho kauciu a už teraz má desaťtisíce fanúšikov po celom svete,“ uzavrel Jordan.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies