FOTO Ženu, ktorá obhajovala právo nosiť zbraň, postrelil vlastný štvorročný syn

NETKY.SK • 10 Marec 2016, 11:45 • 2 min
FOTO Ženu, ktorá obhajovala právo nosiť zbraň, postrelil vlastný štvorročný syn

MIAMI – Matka, ktorá bola na plagáte lobistickej skupiny, ktorá bojuje za právo nosiť zbraň, bola zastrelená svojím synom.

slovakia

left justify in out

Jamie Gilt (31) hospitalizovali po tom, čo jej štvorročný syn našiel nabitú zbraň na zadnom sedadle. Malý chlapec počas jazdy zobral 45milimetrovú poloautomatickú pištoľ, namieril ju na matku a stlačil spúšť. Guľka preletela cez sedadlo rovno do chrbta jeho matky.

 

Jamie zdieľala na svojom Facebooku obrázky, ktoré podporujú vlastníctvo zbrane.

 

img

 

Jamie streľbu prežila a stihla upovedomiť šerifa, ktorý ju odviezol do nemocnice. Šerif potom našiel nabitú zbraň na podlahe auta.

 

„Keď šerif prišiel k vozidlu, aby ho skontroloval, uvidel ženu, ktorá ho žiadala o pomoc,“ povedal dôstojník z mesta Putnam na Floride a dodal: „Šerif prišiel k autu a zistil, že žena je postrelená. Poskytol jej prvú pomoc a pomohol ju odviezť do nemocnice.“

 

Jamie sa chválila novou zbraňou

 

img

 

Giltová je v nemocnici v stabilizovanom stave. Na krku má obvinenie z nedbalosti, pretože nechala svoju nabitú zbraň vedľa dieťaťa.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies