FOTO Zendaya sa vzbúrila proti nereálnemu ideálu krásy, zverejnila svoje pôvodné fotky

NETKY.SK • 3 November 2015, 19:30 • 2 min
FOTO Zendaya sa vzbúrila proti nereálnemu ideálu krásy, zverejnila svoje pôvodné fotky

LOS ANGELES - Herečka Zendaya Colemanová zverejnila na Instagrame pôvodné fotografie svojej postavy s výzvou, aby jej telo láskavo nechali na pokoji. Mladá kráska nechápe, prečo potrebuje úpravu. Sama je so svojou postavou úplne spokojná a zásah do fotografií, ktorého sa dopustil magazín Modeliste, považuje za veľmi zlý vzor pre všetky ženy.

slovakia

left justify in out

„Bola som v šoku, keď som zbadala svoje devätnásťročné telo upravené. Presne toto sú veci, ktoré vytvárajú nereálny ideál krásy,“ napísala Zendaya. „Všetci, ktorí ma poznajú, vedia, že zastávam uprímnosť a mám sa rada taká aká som. Preto som sa rozhodla zverejniť pôvodné fotografie, ktoré sa mi páčia,“ dodala.

 

Šéfredaktorka magazínu Amy McCabeová poslala herečke ospravedlnenie a rozhodla, že číslo nevyjde, pokiaľ nebude titulka upravená do pôvodnej verzie. Fotky mala spracovať externá firma a pre magazín je takýto zásah údajne rovnako neprijateľný ako pre samotnú herečku, nakoľko sa snaží propagovať skutočnú krásu a pozitívny prístup k ženskému telu. Zendaya potom prostredníctvom Instagramu magazínu za nápravu poďakovala. Krátko potom sa ukázala na večierku časopisu Vogue v krátkom účese, čiernych nohaviciach a v krátkom tope, kde dokázala, že jej postave netreba uberať žiadne centimetre.

 

Zendaya je vedľa Seleny Gomez, Demi Lovato a Miley Cyrus dalšia hviezda kanálu Disney. V televízi pôsobí od šestich rokov a preslávila sa ako Rocky zo seriálu Na parket! V súčasnosti natáča seriál K.C. Undercover.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona