FOTO Žena zomrela pár hodín po pôrode, jej muž verejnosť dojal slovami

NETKY.SK • 17 Máj 2017, 13:58 • 2 min
FOTO Žena zomrela pár hodín po pôrode, jej muž verejnosť dojal slovami

LOUISAINE - Sarah Bertrand porodila svojho syna Juliana v nemocnici v Louisiane minulý týždeň, o pár hodín neskôr však náhle zomrela.

slovakia

left justify in out

Lekári si myslia, že v tele Sarah počas pôrodu vznikla krvná zrazenina, ktorá potom spôsobila srdcový infarkt. Jej manžel Jean Luc Montou napísal na sociálnych sieťach o svojej absolútnej devastácii.

 

Zvárač a výrobca zverejnil niekoľko fotografií svojej milovanej Sarah s nadpisom: "Ešte si ani nedokážem uvedomiť, že je to skutočné, práve sa to stalo, v priebehu niekoľkých okamihov bola zrazu preč. Miloval som túto ženu tak veľmi a neprišlo žiadne varovanie. Z malého Juliana sa veľmi tešila. Chýba mi."

 

img

 

Srdcervúca spoveď nenechala chladnými ani úplne cudzích ľudí, ktorí písali sústrastné komentáre.

 

"Je mi ľúto tvojej veľkej straty, nepoznáš ma, ale ja poznám tvoju bolesť. Miluj svoje deti každú minútu každého dňa a uchovávaj si jej fotografie, aby si deti mohli zapamätať jej tvár. Môžete ich naučiť poznať jej srdce a lásku. Nech odpočíva v pokoji," napísala Dotty VanPelt.

 

Nanešťastie Sarah nemala životné poistenie. Jean sa tak ocitol sám s dvoma malými deťmi, o ktoré sa musí vo dne v noci strať. Na internete odštartoval fundraisingovú stránku, aby trochu zvýšil príjem svojej rodiny.

 

"Nikdy som ju nevidel tak silnú, tak sebaistú a šťastnú, ako keď držala svoje druhé dieťa. Zatiaľ čo sa celá rodina vyrovnáva so stratou, musím sa vysporiadať aj s nákladmi na pohreb,“ napísal.

 

"Chcela pre nášho syna to najlepšie a poprosiť o pomoc je to najmenej, čo môžem urobiť. Chcem si uctiť spomienku na ňu tým, že z Juliana vychovám najlepšieho muža, akého môžem aj keď to bude ťažké," dodal.

 

Od zverejnenia príspevku na  fundraisingovej stránke mu ľudia prispeli sumou približne 8 000 dolárov.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies