FOTO Žena tridsiatimi bodnutiami usmrtila bývalého priateľa: Príčinou bol Instagram

NETKY.SK • 13 December 2017, 11:48 • 2 min
FOTO Žena tridsiatimi bodnutiami usmrtila bývalého priateľa: Príčinou bol Instagram

Mladý muž zomrel hroznou smrťou vďaka sociálnej sieti.

slovakia

left justify in out

Hasna Begum žije v Londýne a tu sa spoznala aj so svojim bývalým priateľom Pietrom Sannom. Dvojica si na prvý pohľad padla do oka, preto sa začali stretávať a neskôr sa z toho vyvinul vzťah. Problémom však bolo, že Hasna pochádzala z tradičnej moslimskej rodiny, kde bolo neprípustné, aby žena pred svadbou randila s mužmi. Z tohto dôvodu sa museli stretávať len potajomky, čo bolo, samozrejme, veľmi obmedzujúce. Nakoľko takáto situácia ich vzťahu vonkoncom neprospievala a napätie medzi nimi sa stupňovalo, pred rokom sa rozišli.

 

Pietro sa s tým vysporiadal ľahšie, vrátil sa k svojmu životu a priateľom a neskôr sa začal stretávať aj s inou ženou. Hasna však celú situáciu vnímala oveľa ťaživejšie a keď zistila, že mladík má nové dievča, začala Pietra prenasledovať, slovne obťažovať a dokonca sa vyhrážala aj jeho novej dievčine.

 

Hasna, okrem iného, svojho bývalého priateľa „špehovala“ aj na sociálnych sieťach. Poslednou kvapkou pre chorobne žiarlivú ženu bolo, keď postrehla, že jeho dievča ho na Instagrame začalo sledovať. Vydala sa za ním do bytu, kam sa hystericky dobíjala. Po tom, čo jej Pietro otvoril, došlo k ostrej výmene názorov. V presile však napriek menšej fyzickej sile bola Hasna. Mala totiž nôž, ktorým Pietra 30-krát bodla, následkom čoho skonal.

 

Mladá moslimka sa následne postavila pred súd, kde sa obhajovala tým, že sa len bránila útoku od Pietra. Porota jej však neuverila, pretože bolo evidentné, že sa na vopred plánovanú vraždu pripravila. Prišla totiž v parochni a s rukavicami, aby po sebe nenechala dôkazy.

 

Hasnu Begum odsúdili na doživotie. O podmienečné prepustenie môže požiadať až po 20 rokoch.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona