FOTO Žena si nevedela vysvetliť, kam sa strácajú jej peniaze: Odhalenie záhady ju pobavilo

NETKY.SK • 20 December 2017, 11:36 • 2 min
FOTO Žena si nevedela vysvetliť, kam sa strácajú jej peniaze: Odhalenie záhady ju pobavilo

Angličanka už mala vážne obavy o svoje úspory, keď náhodne odhalila príčinu problému.

slovakia

left justify in out

Rachel Thornhillová nepatrí medzi extrémne šporovlivé ženy, no istý prehľad o svojich financiách, samozrejme, má. Vie, koľko peňazí nosí v peňaženke, preto postrehne, keď jej tu istá čiastka chýba.

 

Niekoľko týždňov sa zamýšľala nad tým, ako je možné, že sa jej z peňaženky pravidelne strácajú drobné. Niekedy to bolo dvadsať pencí, inokedy libra, no keď začali miznúť aj väčšie bankovky, Rachel spozornela a začala mať obavy. Rozmýšľala, či je natoľko roztržitá, že by si nepamätala, ako s peniazmi naložila, alebo či ich niekam preložila, no prehľadala celý dom a nič nenašla. Odhalenie však prišlo znenazdajky, keď ju malá dcérka Esme prizvala k hre.

 

Esme sa s obľubou hrá na obchod a má aj svoju hračkársku kasu. Mamičku zavolala, aby jej zahrala zákazníka a niečo si nakúpila v obchode. Rachel dievčatku vyhovela, naložila si nákupný košík a išla platiť. Keď sa otvorila detská pokladňa, nemohla uveriť tomu čo videla.

 

Malá Esme tam mala všetky jej stratené peniaze. Dokopy išlo o sumu až 67,85 libry. "Zdá sa, že si vie predajom plastovej kukurice a polievky slušne zarobiť," pobavila sa Rachel.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies