FOTO Žena si chcela zvečniť tehotenské bruško, na svoj termín u fotografa však zabudla: Jej partner ju teda zastúpil!

NETKY.SK • 15 December 2017, 14:30 • 2 min
FOTO Žena si chcela zvečniť tehotenské bruško, na svoj termín u fotografa však zabudla: Jej partner ju teda zastúpil!

Párik očakávajúci príchod nového člena rodiny má veľmi originálnu a vtipnú spomienku na tehotenstvo.

slovakia

left justify in out

Tehotenské fotografie sú momentálne veľmi trendovou záležitosťou. Množstvo nastávajúcich mamičiek si túži uchovať spomienky na toto čarovné obdobie svojho života, ktoré je pre každú výnimočné. Fotografujú sa samostatne alebo aj s partnermi, pričom sa zvyknú rôzne štylizovať.

 

Za týmto účelom oslovila fotografa aj istá zábudlivá „tehuľka“. Dohodla si termín, na ktorý sa mala spolu so svojim priateľom dostaviť. Nanešťastie, pri návale iných povinností jej dátum úplne unikol. Uvedomila si to až v momente, keď jej zavolal partner, ktorý na ňu už medzičasom čakal. Nakoľko sa nemohla dostaviť, mala v úmysle fotenie zrušiť. Nápaditý priateľ ju však zastavil a povedal, že ju zaskočí.

 

„Cítil som, že je to správna voľba. Chcel som vyzerať aspoň trochu ako tehotný, preto som nakúpil v McDonalde dvojité cheeseburgery.“ Takto „vyzbrojený“ mladý muž sa dostavil za fotografom, ktorého bezpochyby dobre pobavil. Nápad sa mu však pozdával, a tak spolu vytvorili sériu vtipných „tehotenských“ fotografií, ktoré momentálne bavia celý internet.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona