FOTO Žena s najväčšími prsiami v EÚ sa zmenila na černošku, toto jej nevyšlo

NETKY.SK • 24 Január 2018, 15:42 • 2 min
FOTO Žena s najväčšími prsiami v EÚ sa zmenila na černošku, toto jej nevyšlo

Nemecká glamour modelka Martina Big (29) má rada veľké zmeny, ako jej meno napovedá. Najprv svet šokovala tým, že si nechala urobiť najväčšie prsia na celom kontinente a teraz prišla s ďalším extrémom.

slovakia

left justify in out

Martina je biela ako stena, ale myslí si, že je černoška a tak podstúpila špeciálne umelé procedúry, aby sa ňou stala aj opticky.


S pomocou injekcií podporujúcich melanín jej pokožka stmavla. Ako sama povedala, pokúsi sa byť stále „tmavšia a tmavšia a uvidí, aké sú limity".

 

 

 

La alemana Martina Big posee los implantes mamarios más grandes de Europa, es una chica alemana de 28 años que se ha gastado 50.000 libras (unos 58.900 euros) en cirugías para convertirse en una “Barbie única y exótica”. __ Martina trabajaba como azafata de vuelo y empezó a coquetear con la cirugía en 2012, cuando su novio la animó a empezar a modelar. __ “No esperaba ser tan morena pero ha funcionado muy bien. Me encanta y quiero llevarlo al extremo. Ahora quiero ser más oscura y oscura y ver dónde están los límites”. __ “Sí, tengo la piel de una chica africana, pero no intento ser una chica negra. Voy a crear una Barbie única y exótica con un bronceado oscuro y curvas exageradas. Me gusta este look”. __ #notitarde #curiosidades #curiosity #martinabig #barbie #exotica #look

A post shared by Notitarde (@diarionotitarde) on

 

Výzorová extrémistka teraz tvrdí, že jej vlasy prirodzene získali „africkú štruktúru.“ Vlasy si porovnávala s africkými ženami v kaderníckom salóne a vraj sú identické. „To je jasný dôkaz toho, že som skutočná černošská žena".

 

 

 

I'm speechless. I can't. ✌🏻✌🏿 #MartinaBig

A post shared by ah-NEE-trah ♊️ (@luv4nitra) on

 

„Chcela som len odhaliť vlastnú čiernu krásu", vysvetlila. Transformácia bola vraj spočiatku "vnútorná", až potom prišla na rad zmena tela. "Nedokážete si predstaviť, aký je to skvelý pocit byť čoraz čiernejšou." Martina si postupne zmenila aj farbu obočia a očí.

 

Nemka zaplatila za plastiky a iné úpravy širokého spektra vyše 57 000 eur.

 

No, v čase keď ľudia čoraz viac pochybujú o tom, či sú muži, ženy alebo ani jedno, bolo len otázkou času, kedy príde aj niečo takéto.  

 

 

What is going on here 🙄🙄🙄🙄😶😶 #selfhate #martinabig

A post shared by Kish B (@kishlb) on

 

 

 

 

In #WTF news... White model undergoes surgery in an attempt to become a Black woman. . . Martina Big has spent thousands of dollars on surgeries in an attempt to become a Black woman. The model, who is originally from Germany, continues to highlight her racial transformation on social media. “I have great news. I had done the next step in my transformation to a black woman. Yesterday I was with an African hairdresser and got a hair extension with curly, African hair. To become more and more a black woman, that is such a wonderful feeling. I’m so happy. Next, I’ll have consultations for the butt enlargement and for the African facial features,” #MartinaBig wrote on her Facebook page. . . Get the full story from A. R. Shaw on rollingout.com. #culturalappropriation

A post shared by Rolling Out (@rollingout) on



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies