FOTO Žena prišla o malíček: Jej manžel urobil obrovské gesto!

NETKY.SK • 7 Máj 2016, 10:16 • 2 min
FOTO Žena prišla o malíček: Jej manžel urobil obrovské gesto!

INDIANAPOLIS - Žena prišla nešťastnou náhodou o malíček. Jej manžel jej preukázal v ťažkej situácii skutočnú lásku. To čo urobil vás určite dojme k slzám.

slovakia

left justify in out

Libby Sanders z Indiany prišla pred šiestimi týždňami o svoj malíček, píše metro.co.uk. Libby je matkou piatich detí a žiť bez jedného prsta nie je určite ľahké. Ženy to majú dvojnásobne ťažké. Napríklad pri lakovaní nechtov si na to Libby nevedela zvyknúť. Vždy si uvedomila, že jej chýba malíček, ktorý by si chcela tiež natrieť. Keď to povedala svojmu manželovi Mattovi, ten urobil pre ňu obrovské gesto. Ponúkol jej na lakovanie svoj prst.

 

 

 

Libby uverejnila na Facebooku ich ruky. „Nedokážem si predstaviť milšieho a lepšieho muža. Žiadne slová nedokážu vystihnúť našu lásku. Je to tak milý, príjemný a starostlivý muž,“ povedala na adresu svojho manžela. Príspevok má už neuveriteľných 120 tisíc zdieľaní. Ktorá žena by nechcela takéhoto obetavého manžela?!



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona