FOTO Žena podstúpila osem operácií, aby vyzerala ako Melania Trumpová

NETKY.SK • 9 Október 2017, 07:10 • 2 min
FOTO Žena podstúpila osem operácií, aby vyzerala ako Melania Trumpová

WASHINGTON - Američanka Claudia Sierrová podstúpila abdominoplastiku, odsávanie tuku, plastickú operáciu nosa, úpravu prsníkov a lifting stehien za desiatky tisíc dolárov, aby mohla vyzerať ako svoj idol Melania Trumpová.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťdvaročná matka dvoch chlapcov zo štátu Texas absolvovala počas uplynulých niekoľkých mesiacov celkove osem procedúr. Prvá dáma Melania je podľa nej dokonalou ženou a má mnoho skvelých čŕt.

 

"Teraz sa cítim ako prvá dáma a sme si veľmi podobné. Každý ju zhadzuje, ale ona zostáva silnou ženou. A práve to chcem, aby ľudia videli aj na mne," povedala Sierrová s tým, že operácie jej pomohli nielen priblížiť sa k ideálu, ale aj s estetickými problémami po prekonaných ťažkostiach – rakovine a amputácii prsníka či zlomenine nosa v dôsledku domáceho násilia.

 

Plastický chirurg Franklin Rose uviedol, že mnohé ženy za ním prichádzali s tým, že chcú vyzerať ako Ivanka Trumpová, prezidentova dcéra, ale v posledných mesiacoch naberá na popularite aj výzor Trumpovej manželky Melanie.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies